Your breakfast

DSC_0734 DSC_0731 DSC_0729 DSC_0721 DSC_0712 DSC_0719

Your breakfast begins with freshly-made fruit juice and a cup of good coffee, followed by Greek yoghurt, honey, and fresh fruit. We also offer a selection of local cheeses, pate, either of boar or lamb, and home-made preserves. Our feature dish is quail eggs on an English muffin, ham, and Hollandaise sauce with Balsamic vinegar. Whenever possible our dishes are seasoned using herbs from our own garden.

We buy much of our produce from local producers, some of whom attend the public market in Danville, « La Mante du Carré », which is held in the village every Saturday. Being able to associate the various products with the people who make them helps to develop a close relationship with the producers.

Our producers include:

Fromage de chèvre: La Maison Grise de Wotton 819-828-2034

Fromage La Liberté: Fromagerie du Presbytère (Ste-Élizabeth de Warwick) 819-358-6555

Creton de sanglier: Ferme Lait-Sangliers des Bois St-Camille 819-828-2886
Pain biologique: 
Sirop d’érable: Jocelyn et Diane Levasseur – La Josiane 819-359-3025
Beurre artisanal: Gaétan Grenier – Fromagerie P’tit Plaisir 819-877-3210
Pollen et miel d’abeille: Real Beaupré (Kingsbury) 819-845-2876

Oeufs de cailles: Ferme Noëka, 628 rang 5, route rurale 3, Danville 819-845-4873
Jambon: LJambonnière de St-Rémi de Tingwick, Chemin de Saint Rémi, Tingwick 819-359-3700

Laisser un commentaire

Entrer les renseignements ci-dessous ou cliquer sur une icône pour ouvrir une session :

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l’aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s